'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΓΙΑΤΡΟ… ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τι και αν η χώρα διανύει μία απο τις χειρότερες περιόδους στη νεότερη ιστορία της, οι… κακές συνήθειες μένουν για να επιβεβαιώσουν την παθογένεια του πολιτικού συστήματος και των προνομιακών σχέσεων που αναπτύσσονται στο άβατο των κέντρων εξουσίας.
Μετά το φάλτσο Πολύδωρα, που έσπευσε να διορίσει την κόρη του στο γραφείο του στη Βουλή, το 48ωρο που διετέλεσε πρόεδρος του Κοινοβουλίου, και πρώτα δημοσίευσαν τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, περιπτώσεις «ευνοϊκών» προσλήψεων εντοπίζονται και στο υπουργείο Οικονομικών.
Εν προκειμένω, όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία, στο γραφείο του «τσάρου» της οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα έχει διορισθεί μία «γιατρίνα» και μία «ιστορικός».
Ενδεχομένως οι επιλογές αυτές να δικαιολογηθούν με συμβολικά κριτήρια, καθώς η θεραπεία της ελληνικής οικονομίας απαιτεί και την ανάλογη ειδικότητα, ενώ η περίοδος που διανύουμε είναι ιστορικής σημασίας!


Και οι δύο συνεργάτιδες του υπουργού Οικονομικών τοποθετήθηκαν σε θέσεις ειδικών συμβούλων και ο διορισμός τους θα λήξει αυτοδίκαια με την κατά οποιονδήποτε τρόπο λήξη της θητείας του υπουργού.
Ωστόσο η τοποθέτηση της θεράποντος ιατρού είναι αυτή που έχει πυροδοτήσει κυρίως ποικίλα σχόλια.
Επίσης την ώρα που συζητείται το θέμα της εφεδρείας, η κριτική που ασκείται είναι γιατί στις θέσεις των ειδικών συμβούλων σε πολιτικά γραφεία, δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις δεν αξιοποιούνται πρόσωπα της Δημόσιας Διοίκησης ή δεν προκηρύσσονται οι θέσεις για νέους ανέργους επιστήμονες.
Μάλιστα η εν λόγω γιατρός φέρεται να υπηρετούσε στο παρελθόν στο γραφείο της πρώην υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου!
πηγή: epikaira.gr
http://kartesios.com/?p=92569#more-92569

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου