'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τραγωδία του κώλου



Διεθνής περίγελος για πολλοστή φορά στην καριέρα του, έγινε ο Αντώνης ο Σαμαράς. Σε μια press conference, που αν ποτέ ορθοποδήσει η Ελλάδα, θα την παρακολουθούμε για να γελάμε, ο πρωθυπουργός της χώρας, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Τον κακό ηθοποιό.
Με ύφος ελαφρύ λυπημένο, αλλά και αποφασιστικό, όπως ταιριάζει σε μια τραγωδία, ο Αντώνης βγήκε στη σκηνή λέγοντας πως οι Έλληνες, είναι ένας λαός περήφανος, με μια σαφή διάθεση ειρωνείας, αλλά και αυτοσαρκασμού. Η κύρια πλοκή, βρήκε τον Αντώνη να μιλά για το αγαπημένο του θέμα, δηλαδή την ανάπτυξη, χωρίς να διευκρινίζει φυσικά, αν αναφέρεται στην ανάπτυξη των πολυεθνικών, την ανάπτυξη της τραπεζικής ισχύος στην Ελλάδα ή την ανάπτυξη της μπουρδολογίας στην οποία έχει διδακτορικό. Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να “ελευθερώσει” τους θεατές, καθησυχάζοντας τους και κάνοντας χιούμορ: “Θα τα καταφέρουμε, αλλά δεν πιστεύω να σκέφτεται κανείς, ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε μια μέρα” είπε γελώντας. Ήταν ο μοναδικός που γέλασε, αλλά οκ σε τραγωδία είμαστε.

Αντώνη, αν δει κάποιος το ίδιο ακριβώς έργο 10 φορές, το πιθανότερο είναι να το βαρεθεί. Το σημαντικότερο μέρος μιας τραγωδίας είναι το φινάλε. 3 χρόνια τώρα μάθαμε όλες τις ατάκες σας, ξέρουμε εκ των προτέρων τις εκφράσεις και τη γλώσσα του σώματος που θα χρησιμοποιήσετε, γνωρίζουμε πότε ένας χαρακτήρας ψεύδεται και δυστυχώς γνωρίζουμε και την κατάληξη του έργου.
Δεν συντρέχει συνεπώς ουδείς λόγος να βγαίνεις να μιλάς σε συνεντεύξεις τύπου και κανάλια συνεργασίας. Κάτσε σπίτι σου και παίξε playstation. Για τους Έλληνες μιλάμε, κάνοντας αυτός, ο χοντρός σε λίγο θα πάρει μετάλλιο ανδρείας.
RAMNOUSIA
 http://filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου