'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Παραπέμπονται Γ. Παπαντωνίου και Π. Δούκας

>Την παραπομπή του Γιάννου Παπαντωνίου ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης, αποφάσισε η Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων για κατάθεση ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες.
Ο πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, κ. Παπαντωνίου ελέγχεται για την απόκρυψη καταθέσεων ύψους 1,3 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται να διατηρεί η σύζυγός του στην Ελβετία, σύμφωνα με τη λίστα Λαγκάρντ. Οι εξηγήσεις του πρώην υπουργού δεν έπεισαν την Επιτροπή ενώ και ο οικονομικός εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς του κ. Παπαντωνίου.
Παράλληλα η κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων εξέτασε και την περίπτωση της δήλωσης πόθεν έσχες του πρώην υπουργού της ΝΔ, Πέτρου Δούκα, ο οποίος το οικονομικό έτος 2010 εμφανίζεται να δηλώνει μειωμένες τις τραπεζικές του καταθέσεις κατά 1 εκατ. ευρώ.

Αν και οι εξηγήσεις του κ. Δούκα κρίθηκαν επαρκείς, ο φάκελός του θα σταλεί στον οικονομικό εισαγγελέα για την τελική του κρίση.
 http://www.koutipandoras.gr/31920/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80-%CE%B4%CE%BF%CF%8D.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου