'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Σκληρή επίθεση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το non paper

Σφοδρότατη επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσαν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Σταύρος Κοντονής και Θεόδωρος Δρίτσας που συμμετέχουν στην Επιτροπή Προανακριτικής Εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ.
Αφορμή στάθηκε η χθεσινή διανομή non paper από την πλευρά της ΝΔ με υποτιθέμενους διαλόγους οι οποίοι έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «κυβερνητικό χαλκείο που δρα εντός του κοινοβουλίου», καθώς επίσης και για ενορχηστρωμένη «επικοινωνιακή εκστρατεία αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης», με τη μέθοδο των φανταστικών διαλόγων.
Διαβάστε τη δήλωση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναλυτικά:
«Το Κυβερνητικό χαλκείο που δρα εντός του Κοινοβουλίου δεν επιθυμεί η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης να διερευνήσει την αλήθεια.

Γι’ αυτό ενορχήστρωσε τη χθεσινή επικοινωνιακή εκστρατεία αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης, με τη μέθοδο του non paper, που περιείχε φανταστικούς διαλόγους, που δήθεν έλαβαν χώρα κεκλεισμένων των θυρών, κατάλληλα διαμορφωμένους για τη δημιουργία του κλίματος απαξίωσης της Επιτροπής και του Κοινοβουλίου που επιθυμούν οι Κυβερνητικοί εταίροι.
Οι πλαστογράφοι της πραγματικότητας έχουν αποκαλυφθεί στο Πανελλήνιο και δεν μπορούν να κρυφτούν. Το δυσάρεστο είναι ότι το non paper αναπαρήχθη «αμάσητο» από περισσότερα του ενός μέσα ενημέρωσης.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα πανομοιότυπα ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν από πλείστα Μ.Μ.Ε.
Και καλούμε εκείνους που ανεύθυνα αναπαρήγαγαν το κουτόχορτο με το οποίο προσπαθούν να ταΐσουν την κοινωνία να απαντήσουν:
Γιατί απέκρυψαν από τη δημοσιότητα και από τους πολίτες τη μοναδική είδηση από τη χθεσινή συνεδρίαση, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ προσήλθε έτοιμος με προτάσεις για εξέταση μαρτύρων και οι βουλευτές της Κυβέρνησης δήλωσαν ανέτοιμοι να συζητήσουν το θέμα αυτό και ανέβαλαν τη συνεδρίαση για σήμερα;
Εμείς και σήμερα θα υποβάλουμε προτάσεις για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
Καλούμε τους υπεύθυνους να πάψουν να συσκοτίζουν και να συγκαλύπτουν. Καλούμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής να αναλάβει τις ευθύνες του. Καλούμε τον Αντιπρόεδρο να αναλάβει την ευθύνη του ότι διαδίδει τα χαλκευμένα δημοσιεύματα δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Τα υπόλοιπα θα κριθούν αρμοδίως από τους αρμοδίους.
Εμείς θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για τη διερεύνηση της αλήθειας από την Επιτροπή».
 http://www.koutipandoras.gr/31946/%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%83.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου