'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: «Καθεστώς στρατιωτικού νόμου επιβάλλει η κυβέρνηση στους μισθωτούς»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στα αμαξοστάσια της ΕΘΕΛ στην Πέτρου Ράλλη και το Βοτανικό.
Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για «αντεργατικό παραλήρημα» της κυβέρνησης που παραπέμπει «στις πιο σκοτεινές περιόδους της χώρας» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επιχειρεί να επιβάλλει καθεστώς “στρατιωτικού νόμου” στον κόσμο της μισθωτής εργασίας».
Παράλληλα τάχθηκε κατά της κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων και των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και τάχθηκε υπέρ των εργαζομένων.

«Τα αιτήματα των εργαζομένων στις συγκοινωνίες για στήριξη των Συλλογικών Συμβάσεων και των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων, για στήριξη ανθρώπινων μισθών και εργασιακών σχέσεων και για στήριξη και αναβάθμιση δημοσίων συγκοινωνιών με προσιτό εισιτήριο, ενάντια στην ιδιωτικοποίησή τους, είναι αιτήματα που αφορούν όλους τους εργαζόμενους και όλο τον ελληνικό λαό», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
 http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου