'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΑΝΤΡΙΚΟΥ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων και το κτήριο 4 εκδικάζεται από το πρωί η αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνωνγια όσα έχει υποστηρίξει ο ιδρυτής του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί εμπλοκής του σε αγοραπωλησίες ασφάλιστρων κινδύνου (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας.
Την πλευρά του κ. Καμμένου εκπροσωπεί ως δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος είναι και βουλευτής του κόμματος. Η δίκη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των νομικών που βρίσκονται στην Ευελπίδων με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και οι τόνοι να είναι υψηλοί.

Ο κ. Παπανδρέου διεκδικεί ως αποζημίωση για ηθική βλάβη από τον κ. Καμμένο ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ, μετά από δηλώσεις του βουλευτή περί συμμετοχής του στο στελεχιακό δυναμικό επενδυτικής εταιρίας που αγόρασε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης, αναμένοντας την εκτίναξη των spreads.
Παρόντες στο δικαστήριο είναι και οι δύο αντίδικοι.
πηγή: epikaira.gr
 http://kartesios.com/?p=110863

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου