'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΕΑΡΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΙΑ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται, διασωληνωμένοι στην Εντατική του Νοσοκομείου Ηρακλείου, δύο νεαροί ηλικίας 16 και 19 ετών, που τραυματίστηκαν στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε και έπεσαν από μεγάλο ύψος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο νεαροί δεν σταμάτησαν σε έλεγχο που γινόταν στο κέντρο του Ηρακλείου, αφού το δίκυκλο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη από δύο αστυνομικούς.
Στην παραλιακή λεωφόρο και στις εκβολές του ποταμού Γιόφυρου, το δίκυκλο ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και έπεσε στον χώρο όπου γίνονται έργα ανάπλασης από τον δήμο.
Τα δεδομένα αλλάζει, όμως, μια μαρτυρία – σοκ από αυτόπτη μάρτυρα.

Γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει σε έγγραφη κατάθεσή της, σύμφωνα με το cretalive.gr, πως είδε τον συνοδηγό της μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙΑΣ να χτυπάει με το πόδι το μηχανάκι των δύο νέων.
Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν μετά τη μαρτυρία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την υπόθεση.
Υπενθυμίζεται πως τα δύο νέα παιδιά, 15 και 19 ετών, νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή τους να κρίνεται κρίσιμη.
Σήμερα μάλιστα εισήχθησαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και είναι διασωληνωμένοι.
 http://kartesios.com/?cat=5&paged=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου