'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Τέσσερις συλλήψεις στην Ιερισσό, για πλημμελήματα άσχετα με την επίθεση στις Σκουριές. Μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη

522509_592351627460101_1667656067_n
Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρονται αυτή τη στιγμή τέσσερις κάτοικοι της Ιερισσού οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν μετά τις κατ’ οίκον έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί. Οι δύο από τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι υπόλοιπο σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και δε σχετίζονται με την εμπρηστική επίθεση στα μεταλλείου χρυσού στις Σκουριές.
Σύμφωνα με την αστυνομία οδηγούνται στη Θεσσαλονίκη επειδή εκεί είναι η έδρα της υπηρεσίας που διενεργεί την προανάκριση. Οπως έγινε γνωστό τα αδικήματα που ανριμετωπίζουν οι τέσσερις είναι της οπλοκατοχής χωρίς την απαραίτητη άδεια, βεγγαλικά, παράνομη κατοχή ραδιοασυρμάτων (κ.α).
Πηγή: seleo.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά τη λήξη του Ποδηλατικού Καρναβάλιού που έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη με θέμα τους χρυσοθήρες και το βασιλιά Μίδα, οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν προς τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για συμπαράσταση στους συλληφθέντες.
Εκεί βρίσκονται αυτή τη στιγμή.
http://antigoldgreece.wordpress.com/2013/03/07/4arrests/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου