'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

M. Γλέζος: Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια


"Ποτέ δεν ειπώθηκε από τον Μανώλη Γλέζο για φορολόγηση των καταθέσεων", λέει το γραφείο Τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που διαψεύδει πρωινή σχετική αναφορά του Αργύρη Ντινόπουλου σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Το σχόλιο του γραφείου Τύπου έχει ως εξής: 
"Σε πρωινή εκπομπή ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος υιοθετώντας την απόφαση του Eurogroup για την φορολόγηση των καταθέσεων στην Κύπρο, επετέθη πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ και ονομαστικά στον Μανώλη Γλέζο, αναμυρηκάζοντας  όσα προεκλογικά εκτόξευαν διαστρεβλώνοντας τις θέσεις και τις απόψεις του.
ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε  από τον Μανώλη Γλέζο για φορολόγηση των καταθέσεων.  Οι εκπρόσωποι που εμφανίζονται στα παράθυρα τουλάχιστον ας ενημερώνονται, εκτός αν θέλουν να ενσπείρουν ανακρίβειες  για να δημιουργούν εντυπώσεις και να καλύπτουν την ανεπάρκαιά τους. Η ΝΔ ας γνωρίζει ότι αυτές οι επιθέσεις καταλήγουν μπούμερανγκ, γιατί το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια".
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου