'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Οι Αγανακτισμένοι επέστρεψαν στο Σύνταγμα

Με σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!», οι Αγανακτισμένοι πήραν τη σκυτάλη από τους Πορτογάλους και επέστρεψαν στην πλατεία Συντάγματος.Δυνάμεις των ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση με τους διαδηλωτές.Νωρίτερα η αστυνομία έκανε χρήση χημικών με σκοπό να απωθήσει τους διαδηλωτές απο την λεωφόρο Αμαλίας .Ένταση δημιουργήθηκε ξανά μετά την σύλληψη ενός νεαρού από μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ.
Να σημειωθεί οτι η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα και το κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή γίνεται μέσω του Facebook.
Ανάλογη κινητοποίηση έγινε στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Το περασμένο Σάββατο, 2 Μαρτίου, χιλιάδες Πορτογάλοι συγκεντρώθηκαν σε διάφορες πόλεις της χώρας, αντιδρώντας στις πολιτικές λιτότητας.
Η ημέρα διαμαρτυρίας δεν επελέγη τυχαία. Αντίθετα, συνέπεσε με την άφιξη στη Λισαβόνα του κλιμακίου της τρόικας που ελέγχει την πορεία του πορτογαλικού μνημονίου.
 http://www.koutipandoras.gr/33974

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου