'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΡΩΣΟΙ ΤΗΣ GAZPROM ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – ΣΧΕΔΙΟ Β΄

GazpromΣύμφωνα με πληροφορίες αντιπροσωπεία του ρωσικού κολοσσού Gazprom επισκέφθηκε το προεδρικό Μέγαρο και συναντήθηκε με υψηλόβαθμους αξιωματούχους με συγκεκριμένη πρόταση.
Οι πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την κυπριακή κυβέρνηση, αναφέρουν ότι οι Ρώσοι υπέβαλαν έγγραφη πρόταση απεγκλωβισμού της Κύπρου από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με το Eurogroup, για κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων.
Η πρόταση των Ρώσων σύμφωνα, με τις πληροφορίες, αφορά την ανάληψη των οικονομικών βαρών από την ρωσική εταιρεία με την αγορά μίας ή και δύο κυπριακών τραπεζών, προκειμένου να μην υπάρξει δανειοδότηση από την τρόικα και Μνημόνιο για την Κύπρο.

Αντί αυτού η Κύπρος θα παραχωρήσει αριθμό βυθοτεμαχίων στην ΑΟΖ και θα αναθέσει στην Gazprom την κατασκευή του εργοστασίου φυσικού αερίου στο Μαρί, ένα ρωσικό αίτημα στο οποίο η Gazprom επιμένει.
πηγή: ikypros.com
 http://kartesios.com/?cat=5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου