'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ EUROGROUP

syriza939550_334_195972«Aποθέωση της εγκληματικής πολιτικής των μνημονίων και της λιτότητας που στηρίζουν οι νεοφιλελεύθερες ηγεσίες της Ευρώπης» αποτελεί η απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι η απόφαση αυτή δείχνει την κατεύθυνση στην οποία κινούνται οι υποστηρικτές της παντοδυναμίας των αγορών και του κεφαλαίου, που με τις πολιτικές τους φορτώνουν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του λαού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παράλληλα, θέτει το ερώτημα τι στάση κράτησε στο Eurogroup η ελληνική κυβέρνηση σχετικά με το σχέδιο για την Κύπρο και αν συμφώνησε με το κούρεμα των καταθέσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «η περίπτωση της Κύπρου μάς δείχνει ξεκάθαρα το πώς οι φιλικές στα μνημόνια κυβερνήσεις, όπως αυτή του ομοϊδεάτη του κ. Σαμαρά, Προέδρου της Κύπρου κ. Αναστασιάδη, υποτάσσουν άλλη μια χώρα στο κλαμπ των αδιέξοδων μνημονίων, τα οποία όχι μόνο δεν απαντούν με κοινωνικά δίκαιο τρόπο στο ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους, αλλά αποδομούν συνολικά την Ευρώπη».
πηγή: nooz.gr
 http://kartesios.com/?cat=5&paged=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου