'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Εκπαιδευτικοί θα κρεμάσουν τα «χαρατσόχαρτα» στη Ι’ ΔΟΥ


Εκπαιδευτικοί θα κρεμάσουν τα «χαρατσόχαρτα» στη Ι’ ΔΟΥΣε παράσταση διαμαρτυρίας στη Ι’ ΔΥΟ Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 45, στο ύψος της Ίωνος Δραγούμη) καλούν αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου από τις 12.30 έως τις 16.30 τους εκπαιδευτικούς των ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης και τους εργαζόμενους της πόλης, οι πρόεδροι των πέντε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση – επιστολή τους οι διοικήσεις των ΕΛΜΕ:
«Χαράτσια προκλητικά παράνομα, αναδρομικές εισφορές σε ήδη φορολογημένα εισοδήματα είναι αντισυνταγματικές και διαλύουν κάθε έννοια φορολογικής δικαιοσύνης και τα οποία είναι αδύνατο να τα πληρώσουμε οι ήδη καταχρεωμένοι εργαζόμενοι, άνεργοι ή συνταξιούχοι. Ταυτόχρονα ανακοινώνουν ότι θα πάρουν και νέα μέτρα (20% μείωση των μισθών μας, περικοπή των συντάξεων, μείωση αφορολόγητου, απολύσεις ακόμη και στο στενό δημόσιο τομέα ).»
Οι εκπαιδευτικοί καλούν τους συναδέλφους να πάνε στο αυριανό ραντεβού, όπου σκοπεύουν να κρεμάσουν τα «χαρατσόχαρτα» και να καταθέσουν μαζικά «δηλώσεις αντίθεσης – αδυναμίας» πληρωμής της ειδικής εισφορας.
ΠΗΓΗ: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου