'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Να διώξετε πρώτα τους δικούς σας, κ.κ. Βουλευτές!

 
1 Votes
Άν πρόκειται να αρχίσετε τις απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε από τις χιλιάδες των αργομίσθων- και μη-  υπαλλήλων που έχετε συσσωρεύσει με οικογενειακά και πολιτικά κριτήρια στη Βουλή, τους οποίους και χρυσοπληρώνετε.
Αν πρόκειται να κόψετε τις συντάξεις να αρχίσετε από τις δικές σας που κακώς και καταχρηστικώς εισπράτετε  στα 3,5 χρόνια της βουλευτικής σας θητείας!

Αν πρόκειται να μειώσετε μισθούς, να πετσοκόψετε τις παχυλούς και προκλητικές μηνιαίες αποδοχές σας, οι οποίες αντιστοιχούν με όσα εισπράττει ένας εργαζόμενος  επί 2 -τουλάχιστον- έτη!!!
Τέλος, ποιος σας είπε ότι χρειαζόμαστε 300 βουλευτές; Εκατό και πολλοί είστε. Εξ άλλου και τριακόσιοι πού είστε,προκοπή δεν είδαμε, αντιθέτως μας…προκόψατε!
Μας χορτάσατε …”δημοκρατία”. Τέτοια Δημοκρατία, δεν τη θέλουμε, σας τη χαρίζουμε να την πάρετε και να την πάτε στην…Ουγκάντα.
Δώσατε εξετάσεις από το 1974  και όχι μόνο  απλά αποτύχατε, αλλά καταστρέψατε την Ελλάδα.
Κατά τα άλλα έφταιξε η Χούντα. Έφταιξε, γιατί σας έκοψε τη “ μάσα” το 1967, όταν προκειμένου να επικρατήσετε κομματικά , μας βάζατε να σκοτωθούμε μεταξύ μας  ( ΕΡΕΝ με ΕΔΗΝ και Λαμπράκηδες)     Για να μην ανοίξουμε το φάκελο της Κύπρου, γιατί αν σας συνέφερε, θα τον είχατε ανοίξει εσείς…
Αυτά, προς το παρόν …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου