'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Δανεικά από Δανία… με Υποθήκη την ΚΩ!

 
Rate This
messerschmidt«Ο ΤΙΤΛΟΣ της Δανικής εφημερίδας σε μετάφραση»
ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ (DF) ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΥΠΟΘΗΚΗ…
«Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  του Άρθρου»
Αν η Ελλάδα θα πρέπει δανειστεί χρήματα από την Ε.Ε. για να επιβιώσουν, το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας θα απαιτήσει από την Κυβέρνηση να λάβει πιο  δραστικά και μη παραδοσιακά διασφαλιστηκά μέτρα .
Το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας που ασκεί αυστηρή κριτική κατά της ΕΕ θα έχει την απαίτηση από τους Δανούς πολιτικούς η Δανία, προκειμένου να δώσει στήριξη στην βοήθεια συνεχούς δανεισμού για τους Έλληνες, να λάβουν σοβαρές δεσμεύσεις και εγγυήσεις.
Ο ευρωβουλευτής Morten Messerschmidt, του Λαικού Κόμματος της Δανίας προτείνει η Δανική Κυβέρνηση να απαιτήσει το τουριστικό θέρετρο το νησί της Κω ως Υποθήκη προκειμένου συνεχίσει να υποστηρίζει την Ελλάδα.
Κατανοούμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παρέχει εγγύηση για τα δάνεια με τη μορφή μετρητών. Αλλά θα μπορούσαμε, για παράδειγμα. Να μας δώσει Υποθήκη το νησί τηςΚως, και όταν η Ελλάδα πηγαίνει στη συνέχεια σε εθνική χρεοκοπία, τότε εμείς να μπορούμε να πάρουμε τα τουριστικά έσοδα από το Νησί της ΚΩΣ για τα δάνεια. Είναι ένα σοβαρό μήνυμα τ
ο οποίο όμως είναι τυλιγμένο σε λίγο χιούμορ, εξηγεί ο κύριο Messerschmidt στην εφημερίδα bt.dk.
- Είναι αναπόφευκτο ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. Ποτέ δεν έχει καταστεί δυνατόν σε καμία χώρα, προκειμένου να κερδίσει τον έλεγχο της οικονομίας της, χωρίς να υποχρεωθεί να αναδιαρθρώσει το σύνολο της οικονομίας, όταν έχει δημοσιονομικό έλλειμμα μεγαλύτερη του 150 τοις εκατό του ΑΕΠ της χώρας, λέει ο Morten Messerschmidt.
ΕΔΩ… Ο ευρωβουλευτής κύριος Morten Messerschmidt, του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας ο οποίος κάνει ΠΡΟΒΑ ανάρτησης της ΔΑΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ σε ΙΣΤΟ κάποιου Ελληνικού Νησιού που είναι αναρτημένη Η Σημαία μας, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ κύριοι
ΣΕ κάποιο από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ –ΑΚΟΜΑ- ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ κάνει ΠΡΟΒΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κύριος Morten Messerschmidt, του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας?
ΕΙΝΑΙ απόγονος μεγάλης γερμανικής φαμίλιας το όνομα του τα λέει ΟΛΑ, είναι ένα ακροδεξιό ΝΑΖΙ κοπρόσκυλο που όταν και όποιος τύχει και τον ανταμώσει ξανά στην Ελλάδα να του ρίξει ένα χέρι ξύλο μπας και έρθει στα ίσια του και δεν ξαναζητήσει Ελληνικό Νησί για Εγγύηση και έχει το θάρρος να κάνει πρόβες σημαιοστολισμού με την σημαία της Δανίας σε Ελληνικά Νησιά.
Εδώ… http://da.wikipedia.org/wiki/Morten_Messerschmidtκαι ένα μικρό απόσπασμα μεταφρασμένου σχετικά με προφίλ του ακροδεξιού νεοναζί ευρωβουλευτή της Δανίας ο οποίος είναι αναπολών τον  ΧΙΤΛΕΡ και των ΝΑΖΙ  «Στις 27 Απριλίου  2007 έγραψε η Δανέζικη εφημερίδα BT.dk ότι ο Morten Messerschmidt, στις 20 Απριλίου γιόρτασε προσκαλώντας αρκετούς φίλους καλεσμένους για τα γενέθλια του Χίτλερ σε εστιατόριο στο Tivoli είχε και προσφωνούσε χαιρετίζοντας τον « Χίτλερ με «heiler» και τραγουδώντας ναζιστικά τραγούδια, σε κύριο άρθρο της η εφημερίδα ΒΤ.dk έγραψε και τις απόψεις των προσκεκλημένων λέγοντας ότι, με αναφορά του πρώην σοσιαλδημοκράτη πολιτικού Torben Lund, παραδέχθηκε ότι ο Messerschmidt ήταν μεθυσμένος και ότι είχε τραγουδήσει μόνο τον πρώτο στίχο του ύμνου Lied der Deutschen (με διατύπωση Deutschland,Deutschland über alles), αλλά αρνήθηκε να έχουν χαιρετίσει προσφωνώντας υπέρ του Αδόλφου Χίτλερ και υπέρ του ναζισμού.
Morten Messerschmidt αποχώρησε από το Λαϊκό κόμμα της Δανίας στις 29 Απρίλιο του 2007 μετά από ψηφισμα στο στο Κοινοβούλιο. [13] Τις επόμενες ημέρες, μάρτυρες ήρθε προς τα εμπρός και απέρριψε την έκδοση της BT Torben Lund και ο συνεργάτης του Lautrup διατήρησαν την κατάθεση τους τους.
Στις 22α Μαΐου 2007,
Ο Morten Messerschmidt και η εφημερίδα B.T. και εξέδωσαν κοινή δήλωση, αλλά ήδη το ίδιο βράδυ, υπήρξε διαφωνία σε μια διπλή συνέντευξη με τον αρχισυντάκτη Arne Ullum της BT και του Morten Messerschmidt στην τηλεόραση.
Το 2009 Messerschmidt σε δίκη με την B.T. και τον πρώην αρχισυντάκτης Arne Ullum και κατά του δημοσιογράφου Jacob Jensen Heinel Δανικό Δικαστήριο τους καταδίκασε σε 10 ημερήσιο πρόστιμο των 500 Κορωνών Δανίας και έπρεπε να καταβάλουν αποζημίωση ύψους 25.000 κορωνών Δανίας για δυσφήμιση, ενώ Morten Messerschmidt απαλλάχθηκε των κατηγοριών.
Το 2009 στις Ευρωεκλογές επανεκλέχθηκε με 284.500 προσωπικούς ψήφους
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ… ΕΔΩ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου