'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Μόσιαλος-Μαρκόπουλος-Κανέλλη

ΒΙΝΤΕΟ: Μόσιαλος-Μαρκόπουλος-ΚανέλληΣτο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε κάποια αποσπάσματα από το δελτίο ειδήσεων του Αλτερ το οποίο είχε καλεσμένο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προπαγάνδας Ηλία Μόσιαλο, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ Κώστα Μαρκόπουλο και την βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
Αφού θα ακούσουμε τα νέα δυσβάσταχτα χαράτσι για τον ελληνικό λαό για τα οποία ο Η. Μόσιαλος «πονάει και υποφέρει», σύμφωνα με τα λεγόμενα του, πλην όμως είναι απαραίτητα γιατί «κινδυνεύει η χώρα» ακούμε τον εκπρόσωπο της Ν.Δ να κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για ανικανότητα να εφαρμόσει την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική στην οποία κατά βάση συμφωνεί το κόμμα του και να συμπληρώνει απευθυνόμενος στον Η. Μόσιαλο: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαφωνούμε ποιος είναι ποιο αρεστός στην τρόικα».
Η βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη εκτός των άλλων μίλησε για τον εκβιασμό και την τρομοκράτηση που υφίσταται ο ελληνικός λαός από κυβέρνηση-τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου