'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΩΡΑ

Με τον ιδρυτή, Μίκη Θεοδωράκη, να δίνει πρώτος το έναυσμα, καλούμε τους φίλους του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών και όλους τους Ανεξάρτητους Έλληνες να οπλιστούν με το όπλο της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ στις παράνομες και αντισυνταγματικές αποφάσεις της κυβέρνησης του μνημονίου, όπως η έκτακτη εισφορά και το "χαράτσι" των ακινήτων στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η.!
Επιθυμούν, εφαρμόζοντας τη τακτική του "ΣΟΚ και ΔΕΟΥΣ", να βυθίσουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας στην απόλυτη δυστυχία, μιζέρια και εξαθλίωση, ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας!


Σε αυτό απαντούμε μαζικά με ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!

"Στο μεταξύ και έως ότου η πολιτική εξουσία επιλύσει τα προβλήματά της, εμείς η συντριπτική πλειοψηφία των ανεξάρτητων πολιτών έχουμε ηθικό, εθνικό και δημοκρατικό χρέος να θεωρούμε τις αποφάσεις αυτής της ουσιαστικής μειοψηφίας σε μια εποχή μάλιστα που έχει παραδώσει τις τύχες της χώρας μας στους ξένους, ως ηθικά, εθνικά και δημοκρατικά παράνομες, αντιτάσσοντας το όπλο της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ στις ηθικά, εθνικά, δημοκρατικά και ιστορικά παράνομες αποφάσεις της.

Ανυπακοή ατομική και συλλογική σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, που παίρνονται μάλιστα κατ' επιταγήν των ξένων επιτηρητών μας και που θίγουν εκτός από τα συμφέροντα του Λαού και της χώρας, την προσωπική, λαϊκή και εθνική μας αξιοπρέπεια.

Η πολιτική ανυπακοή δεν είναι μια αυθαίρετη έννοια. Δηλώνει το δικαίωμα του πολίτη να μην τηρεί τις υποχρεώσεις του απέναντι στην εξουσία, όταν εκείνη πρώτα δεν τηρεί τους όρους του «κοινωνικού συμβολαίου». Ας μην ξεχνάμε την  ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματός μας: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων»."

Μίκης Θεοδωράκης, 21-09-2011, Χανιά


ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Εμείς καταγγέλλουμε τους σκοπούς της Κυβέρνησης και κάνουμε
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στις εφορίες
Παράλληλα όσοι μπορούμε κάνουμε ομαδικές αγωγές στα Διοικητικά Δικαστήρια κάθε περιοχής

Επιτροπή Υποστήριξης Αγώνα
ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου