'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και… πρωθυπουργός Β. Βενιζέλος

Ο Πάνος Καμμένος το είπε πολύ εύγλωττα, βλέποντας τους βουλευτές της Ν.Δ. να καταχειροκροτούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος συμπεριφέρθηκε στο Σύνταγμα σα να μην έχει περάσει ποτέ ούτε καν έξω από τη Νομική. «Κανένας πρόεδρος της Ν.Δ. δεν είχε τέτοια δημοφιλία και δεν πήρε τόσα χειροκροτήματα όσα πήρε σήμερα ο κ. Βενιζέλος», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκαλώντας αμηχανία σε όλους τους βουλευτές της συμπολίτευσης.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανάλαβε και ρόλο πρωθυπουργού, απόντος του Αντώνη Σαμαρά, αναλαμβάνοντας την επικίνδυνη αποστολή να ισορροπήσει στα όρια του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος ή ακόμα και να τα ξεπεράσει. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός περιορίστηκε σε μια μεταγενέστερη δήλωση, καταγγελτική του ΣΥΡΙΖΑ. Επέτρεψε, ωστόσο, στον κ. Βενιζέλο να «σολάρει» στο Κοινοβούλιο
«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που πρωθυπουργός αρνείται τόσο συστηματικά να εμφανιστεί στη Bουλή. Σήμερα ξεπέρασε τα όρια ο διαρκώς κρυπτόμενος κ. Σαμαράς. Όχι μόνο αρνήθηκε να καλύψει τον απαξιωμένο πλέον υπουργό Oικονομικών, αλλά απαξίωσε εκκωφαντικά και τον υπουργό Eπικρατείας κ. Σταμάτη.
Η πραγματικά πικρή γεύση για τον κ. Σαμαρά θα αφορά τις επερχόμενες εκλογές και όχι τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες που αποστρέφεται και προσπαθεί να παρακάμψει», ανάφερε χαρακτηριστικώς σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
 http://www.koutipandoras.gr/article/110389

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου