'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Mεταξύ χρεοκοπίας και χρεοκοπίας

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014
adonis_georgiadis_twitter
Tο βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντούσε επί ώρες σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό ερώτημα του γινόταν για την κατάσταση στην υγεία, αναρωτώμενος αν έχουμε καταλάβει ότι το 2010 η Ελλάδα χρεοκόπησε και τι συνέπειες αυτό το γεγονός αναπόφευκτα είχε. Στην τηλεοπτική του εμφάνιση χθες, Πέμπτη, το πρωί, είπε πως δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει βουλευτής που δεν θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και θα ρίξει την κυβέρνηση λόγω γάλατος, γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην πάρει η χώρα τη δόση και άρα να «χρεοκοπήσει μέσα στον Μάιο».
Η παγκόσμια ιστορία των επιχειρημάτων καλωσορίζει με περηφάνια στις τάξεις της το μνημονιακό επιχείρημα της ελληνικής χρεοκοπίας, μιας χρεοκοπίας που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη του 2010 και που ταυτόχρονα ελλοχεύει ο μέγιστος κίνδυνος να πραγματοποιηθεί τέσσερεις Μάιους αργότερα, όπως φυσικά ελλόχευε να πραγματοποιηθεί σε όλη αυτή την τετραετία, μια τετραετία στην οποία ήμασταν ταυτόχρονα χρεοκοπημένοι και υπό την συνεχή απειλή της χρεοκοπίας.
___
Περισσότερες εξαιρέσεις…
 http://unfollow.com.gr/status/11706-xreokop/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου