'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Δημοψήφισμα για τη δημόσια περιουσία

Να τεθεί στην κρίση του λαού το θέμα της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ και συνολικά της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, ζητούν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση
Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ότι με την πώληση του 66% των Δικτύων Μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ) και των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής που θα σχηματίσουν τη μικρή ΔΕΗ θα καταστραφεί ένας ολόκληρος λειτουργικός μηχανισμός που χάρη στον δημόσιο χαρακτήρα του μπορούσε να εγγυηθεί την ασφαλή τροφοδοσία όλης της χώρας και την αποτελεσματική και ταχύτατη επισκευή των βλαβών ακόμα και στον πιο απομακρυσμένο οικισμό.
Η ομοσπονδία ζητεί να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και ειδικότερα για το αν επιθυμεί τη διάλυση και το ξεπούλημα της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας.

Καταστρέφουν τα εργαλεία ανασυγκρότησης

Στην ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ αναφέρεται μεταξύ άλλων: Βιάζονται να ξεπουλήσουν τη μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση. Καταστρέφουν ένα-ένα τα «εργαλεία» για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Παράλληλα επισημαίνεται στην ανακοινωση ότι η πώληση του 66% των Δικτύων Μεταφοράς αποσπά από το δημόσιο έλεγχο βασική εθνική υποδομή που δημιουργήθηκε στη διάρκεια των τελευταίων 60 χρόνων από το υστέρημα του ελληνικού λαού και η οποία είναι κρίσιμη όχι μόνον για την ασφαλή τροφοδοσία της χώρας με ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και για την Εθνική Ασφάλεια.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014
© 2010-2014 ThePressProject.gr 
 http://www.thepressproject.gr/article/57689/Dimopsifisma-gia-ti-dimosia-periousia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου