'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

23.02.2012

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών «Σπίθα» καταγγέλλει τα μέλη του (αντ)Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, για το εξοντωτικό πρόστιμο που επέβαλαν στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFM με προφανή επιδίωξη να φιμώσουν την εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και την «Ελληνοφρένεια», δύο από τις ελάχιστες ανεξάρτητες φωνές σε μια ζοφερή περίοδο για τον ελληνικό λαό και ένα εξίσου ζοφερό εκδοτικό και ενημερωτικό τοπίο.

Αυτοί που παρέδωσαν την Ελλάδα στη Γκόλντμαν Ζακς και τους Ρότσιλντ, στους Σόρος και τους Ροκφέλλερ, στις ξένς υπηρεσίες, θέλουν τον ελληνικό λαό άβουλο, χωρίς φωνή και χωρίς λόγο, για να ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο έγκλημα και τη μεγαλύτερη προδοσία εις βάρος του ελληνικού έθνους σε ολόκληρη τη νεώτερη ιστορία του. Αυτός είναι ο λόγος που βάλλονται οι εργαζόμενοι στη δημόσια τηλεόραση, αυτός είναι ο λόγος που επιδιώκουν να μην έχει η Ελλάδα εθνικό πρακτορείο ειδήσεων. Αυτός είναι ο λόγος που, ενώ όλα υα ΜΜΕ έχουν περίπου κοινά προβλήματα, τα μνημονιακά τα καταφέρνουν να επιβιώνουν, ενώ οι ελάχιστες κάπως ανεξάρτητες φωνές, όπως η Ελευθεροτυπία, το ALTER, ο Κόσμος του Επενδυτή κ.α. βάλλονται και καταρρέουν.

Δεν γνωρίζουμε αν η απόφαση αυτή είναι προϊόν γερμανικής κυβερνητικής παρέμβασης ή εθελόδουλων ζήλου. Αν όμως συμβαίνει το πρώτο, δείχνει και το πόσο τυφλό είναι το Βερολίνο ως προς τα αποτελέσματα της ελληνικής και ευρωπαϊκής πολιτικής του. Διερωτώμεθα τι περιμένει να  δρέψει ως αποτέλεσμα μιας πολιτικής που οδηγεί στην καταστροφή της Ελλάδας και, μεσοπρόθεσμα, της ίδιας της ΕΕ. Άλλωστε, είναι ο ίδιος ο γερμανικός τύπος που άρχισε τη σαδιστική και ρατσιστική συκοφαντική καμπάνια κατά της Ελλάδας, ακόμη και του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, μια καμπάνια που δεν μειώνει τόσο την Ελλάδα, πολύ περισσότερο την αρχαία Ελλάδα, αλλά δείχνει ποιος είναι ο πολιτισμός, τι είδους δυνάμεις κυριαρχούν στη γερμανική εκδοτική ελίτ.

Το ΕΣΡ προσεβλήθη από τον Τράγκα και τη σάτιρα του Καλαμούκη. Δεν το ενόχλησε καθόλου ο υβριστής Πάγκαλος, ή το ότι ο Βενιζέλος, εκπρόσωπος ενός κόμματος που θα ψήφιζε σήμερα το 5% των Ελλήνων, είχε το δικαίωμα να βομβαρδίζει χθες με βλακείες και ψέμματα χωρίς αντίλογο, επί μία ολόκληρη ώρα , τους δυστυχείς τηλεθεατές του MEGA. Δεν το ενοχλεί καθόλου ότι οι κύριες τηλεοράσεις της χώρας έχουν γίνει όργανα των ξένων τραπεζών, υπηρεσιών και δυνάμεων, δεν το ενόχλησε καθόλου ότι, αντί να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό, χρησιμοποιούν το δημόσιο αγαθό των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, που τους έχει προσφέρει μια από τις πιο διεφθαρμένες πολιτικές τάξεις του κόσμου, για να μεταβληθούν σε όργανα τρομοκράτησης και πλύσης εγκεφάλου, όργανα ενός ψυχολογικού πολέμου προορισμένου να οδηγήσει τους ʽΕλληνες στην παθητική αποδοχή της αυτοκτονίας τους ως έθνους. Δεν το ενοχλεί καθόλου η κατασυκοφάντηση του ελληνικού λαού, η λοιδωρία, χωρίς δικαίωμα απάντησης ή επανόρθωσης ανακριβειών και ψεμμάτων, ολόκληρων κοινωνικών κατηγοριών, όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, η διοχέτευση κάθε είδους παραπληροφόρησης και ψεύτικων στοιχείων. Όλα αυτά το ΕΣΡ τα βρίσκει φυσιολογικά, μόνο ο Τράγκας και ο Καλαμούκης το ενοχλούν..

Με την απόφασή της αυτή, η δήθεν ανεξάρτητη αρχή του ΕΣΡ ταυτίζεται με τη δοτή και παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμου και τα δύο κόμματα που τη στηρίζουν, σε μια επιχείρηση σταδιακής κατεδάφισης της δημοκρατίας στη χώρα, που είναι η αναγκαία συνθήκη για την υποδούλωση των Ελλήνων και την καταστροφή της Ελλάδας. Ελπίζουμε ότι υπάρχουν πατριώτες δικαστές να σταματήσουν τον καταστροφικό και αντεθνικό κατήφορο των δύο άλλων εξουσιών της χώρας. Είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση διεξαγωγή εκλογών, η υποβολή σε δημοψήφισμα οποιασδήποτε δανειακής σύμβασης, η άμεση διακοπή της αντιδημοκρατικής εκτροπής στη χώρα.

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2012

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΟ.ΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου