'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

SPIEGEL: ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ 100% ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ




ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ
Να σταματήσει τώρα η ευρωπαϊκή βοήθεια των 130 δισ. που πρόκειται να αποφασιστεί σήμερα στο Eurogroup ζητάει με σχόλιό του στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel, ο Γερμανός δημοσιογράφος του περιοδικού Christian Rickens.
Ο εν λόγω δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει εκ των προτέρων, ότι δεν πρόκειται για ένα σχόλιο που στρέφεται εναντίον της Ελλάδας και σε καμία περίπτωση όπως διευκρινίζει "δεν κινείται στο κλίμα των γερμανικών Μέσων Ενημέρωσης" που υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες δεν δουλεύουν αρκετά, δεν πληρώνουν τους φόρους και εν γένει φταίνε για όλα.

Αντιθέτως γράφει ο Γερμανός συντάκτης, "είναι γεγονός πως η Ελλάδα, οικονομικά, διαλύεται, είναι γεγονός επίσης πως η χώρα δεν χρειάζεται ένα κούρεμα του χρέους της τάξης του 50% ή του 70%, αλλά του 100%, δηλαδή διαγραφή ολόκληρου του χρέους της, προκειμένου να σταθεί στα πόδια της" ωστόσο επισημαίνει ο κ. Rickens "το πακέτο ενίσχυσης που θα εγκριθεί σήμερα από τη Σύνοδο των Υπουργών Οικονομικών της Ευρώπης, δεν προορίζεται για τους Έλληνες, αλλά για τους πιστωτές τους".

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012, 17:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου