'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Financial Times: Ελλάδα η πρώτη αποικία της ευρωζώνης



Στην πρώτη αποικία της θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα η ευρωζώνη, αναφέρουν σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Financial Times.
«Η Ελλάδα πρέπει να πτωχεύσει αν θέλει δημοκρατία», τιτλοφορείται το άρθρο Β. Μανχάου, το οποίο αναφέρεται στην παρέμβαση του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας μας.

«Είμαστε στο σημείο όπου η επιτυχία δεν είναι πλέον συμβατή με τη δημοκρατία. Ο Σόιμπλε θέλει να προλάβει μια «λάθος» δημοκρατική επιλογή. Η ευρωζώνη θέλει να επιβάλλει την επιλογή της κυβέρνησης για την Ελλάδα, που θα γίνει η πρώτη αποικία της ευρωζώνης», τονίζει.
Το δίλημμα του Σόιμπλε είναι ξεκάθαρο, ενώ η απελευθέρωση του δανείου πριν τις εκλογές είναι επικίνδυνο. Τι σταματά τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας από το να θελήσει να αλλάξει τη συμφωνία; Η Ελλάδα έχει ένα φτωχό ιστορικό μεταρρυθμίσεων, κάτι ανεπίτρεπτο. Αλλά για να πετύχει την υλοποίηση των δεσμεύσεων, η ευρωζώνη ζητά απίστευτες διασφαλίσεις.
Πηγή: metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου