'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

 - του Όθωνα Ιακωβίδη

Η προέλαση της "Νέας Τάξης" κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 1821, έδειξε, κατά τον σαφέστερο τρόπο, ποια θα είναι, από' δώ κι εμπρός, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αιχμαλωσίας μας, στα συμφέροντα των δυναστών μας.

Η "Νέα Τάξη" πραγμάτων ("New Order" - "Ordine Nuovo") δεν αποτελεί, πλέον, θεωρεία, για την Ελληνίδα και τον Έλληνα. Είναι μία διαδικασία που επιβάλλεται από την παγκοσμιοποίηση της "Διεθνούς του Χρήματος", προκειμένου οι κοινωνίες να λειτουργούν σύμφωνα με τις δικές της επιδιώξεις και εντολές.

Στην Ελλάδα, ζούμε, πλέον, τη χειροπιαστή πραγματικότητα της εξέλιξης αυτής της διαδικασίας.

Μετά την εγκατάσταση μίας κυβέρνησης ανδρεικέλων, που υπογράφει κάθε "χαρτί" που της ζητούν οι πάτρωνές της ώστε να κατοχυρώνονται τα συμφέροντά τους, έστω και αν αυτό συνεπάγεται την παραίτηση από την εθνική κυριαρχία μας, βλέπουμε τώρα και την προστασία των μελών αυτής της κυβέρνησης/μαριονέτας, από την οργή του λαού.

Μετά την, προ ολίγων εβδομάδων,  άγρια επέλαση και επίθεση των "πραιτωριανών του Παπουτσή" κατά του διαμαρτυρόμενου λαού (και των ηρωικών Μανώλη Γλέζου και Μίκη Θεοδωράκη που πρωτοστατούσαν) στην πλατεία Συντάγματος, είχαμε σήμερα, επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, την προέλαση  αυτής της "Νέας Τάξης", με σιδηρόφρακτα τείχη να περιχαρακώνουν τους χώρους για τους "άρχοντες", λεγεώνες μαυροφορεμένων ασφαλιτών  να επιβλέπουν, πίσω από τα μαύρα γυαλιά τους για την ασφάλειά των προστατευομένων ανδρεικέλων της , χιλιάδες αστυνομικούς να αφουγκράζονται από πού θα ακουστεί η χλεύη, η αγανάκτηση, ο θυμός του λαού, για να επέμβουν με συλλήψεις που, μάλιστα, έγιναν και "προληπτικές".
Πρακτικές που, οι ανάλογες της Χούντας ωχριούν, συγκρινόμενες με αυτές που βλέπουμε σήμερα να λαμβάνουν χώρα στην (υποτιθέμενη) Δημοκρατία μας !!!

Αυτό, αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι η Δημοκρατία μας έχει διολισθήσει και έχει παραδώσει τη διακυβέρνηση της χώρας σε μία Ολιγαρχία, που σφετερίζεται την ταμπέλα της Δημοκρατίας για να νομιμοποιεί τις αποφάσεις της, υπέρ των δικών της συμφερόντων που είναι τα ίδια με αυτά της "Νέας Τάξης" που προαναφέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου