'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Καταρρέει η αυτοκρατορία Λαυρεντιάδη



Σε ολική κατάρρευση οδηγείται η αυτοκρατορία που είχε στήσει ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Η βασική δανειακή σύμβαση ύψους 640.000.000 ευρώ της ναυαρχίδας του ομίλου Alapis καταγγέλθηκε από την πλευρά των τραπεζών, με αποτέλεσμα, η εταιρεία να βρίσκεται πλέον στα όρια της κατάρρευσης.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Alapis έχει ως εξής:

Η εταιρεία ALAPIS A.B.E.E. (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι κατηγγέλθη η βασική δανειακή της σύμβαση και ειδικότερα η Τράπεζα «BNP PARIBAS SECURITIES SERVICES» ως Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων κατ’ εντολήν και για λογαριασμό των Ομολογιούχων Τραπεζών «ΑΒΝ AMRO BANK N.V», «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ», «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ», «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ», «BNP PARIBAS IRELAND», «ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ», «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ», «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ» και «ALPHA BANK» προέβη σε καταγγελία του Ομολογιακού Δανείου που εξέδωσε η Εταιρεία, ποσού εξακοσίων σαράντα εκατομμυρίων Ευρώ (640.000.000,00 €) κατά τα οριζόμενα στο από 21-12-2007 πρόγραμμα ομολογιακού δανείου.
Δια της καταγγελίας το σύνολο των Ομολογιών κατά την Ονομαστική τους Αξία, ήτοι κατά το ποσό των εξακοσίων σαράντα εκατομμυρίων Ευρώ (640.000.000,00 €) κατέστη ληξιπρόθεσμο και άμεσα καταβλητέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου