'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

tsipras_brussels030edk«Τα ψωμιά τους είναι λίγα. Μπροστά μας έρχεται μεγάλη νίκη του λαού», την εκτίμηση αυτή έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους εργαζόμενους του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ και παράλληλα δεσμεύτηκε για ακύρωση της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του, αλλά και μετά, απαντώντας στις ερωτήσεις των εργαζομένων προέβλεψε ότι όσα και αν λέει για κόκκινες γραμμές η κυβέρνηση, στην πραγματικότητα οι δανειστές τους ζητούν να εφαρμόσουν αυτά για τα οποία έχουν δεσμευτεί.
“ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση σημαίνει τέλος του Μνημονίου”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ και σε άλλο σημείο της ομιλίας του, προειδοποίησε ότι όσες προβοκάτσιες και αν στήσουν, η τομή θα έρθει.
Αναφορικά με την διαπραγμάτευση, που θα γίνει από την επόμενη κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας παρατήρησε ότι “λαός και ΣΥΡΙΖΑ το πολύ- πολύ που έχουν να χάσουν είναι οι αλυσίδες τους σε αντίθεση με τους δανειστές, τα εκατομμύρια των οποίων διακυβεύονται”, ενώ αναρωτήθηκε πώς θα πάνε οι κυβερνητικοί βουλευτές στις εκλογικές τους περιφέρειες εάν ψηφίσουν τα νέα μέτρα.

Σε μία χαρακτηριστική αποστροφή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: “Είτε πιάσουν, είτε όχι οι παρακλήσεις του Σαμαρά στην Μέρκελ, ο χρόνος τους είναι περιορισμένος”, στέλνοντας, ταυτόχρονα, αυστηρότατο μήνυμα αφ’ ενός προς τους κερδοσκόπους, αφ’ ετέρου προς τα κρατικά στελέχη, που είναι επιφορτισμένα με την δημόσια περιουσία.

Υπόλογοι στη Δικαιοσύνη όσοι επενδυτές έρθουν να κερδοσκοπήσουν:
«Όσοι επενδύτες θα έρθουν να κερδοσκοπήσουν αγοράζοντας κομμάτια της ελληνικής περιουσίας, θα χάσουν και τα λεφτά τους και θα βρεθούν υπόλογοι στη Δικαιοσύνη», δήλωσε, τέλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα προανήγγειλε και παραπομπή στη Δικαιοσύνη των υπουργών και των πολιτικών που θα υπογράψουν τις αποφάσεις αυτές.
πηγή: iefimerida.gr
 http://kartesios.com/?p=142539#more-142539


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου