'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

syriza-logotupo-simaΓια ξεπούλημα της χώρας κατηγορεί εκ νέου τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψή του στο Ισραήλ.
“Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει την πολιτική ουράς απέναντι στο Ισραήλ που εγκαινίασε η προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία σημειώνεται ότι “όπως όλα δείχνουν ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς αναζητά επιπλέον στη γειτονική χώρα τους υποψήφιους αγοραστές για τα φιλέτα των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της χώρας.”
“Ο τυχοδιωκτισμός των μνημονίων στο πεδίο της οικονομίας που καταστρέφει τους εργαζόμενους και τη χώρα και υποθηκεύει το μέλλον, προχωρά χέρι-χέρι με την προχειρότητα και την πολιτική ουράς στην εξωτερική πολιτική. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη για τον τόπο”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κάνει λόγο για υπονόμευσης της εθνικής προσπάθειας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

“Την ώρα που ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ενισχύουν συμμαχίες και διευρύνουν τα πλαίσια συνεργασίας, για να πετύχουμε την ταχύτερη ανάκαμψη της οικονομίας μας, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί με κάθε τρόπο να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια. Επιστρέφουμε μεν τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, όμως το βασικό ερώτημα παραμένει: τι συμφέροντα εξυπηρετεί η στρατηγική αυτή του ΣΥΡΙΖΑ;”, δήλωσε ο Σ. Κεδίκογλου.
“Μία προσπάθεια που είναι πραγματικά «εθνική» δεν μπορεί να υπονομεύει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Αυτό είναι κάτι που η κυβέρνηση Σαμαρά ούτε θέλει, ούτε μπορεί να κατανοήσει”, ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
πηγή: enet.gr
 http://kartesios.com/?cat=5&paged=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου