'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα . Δεν χρωστάμε – Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια τους



Πρώτη μεγάλη νίκη του Λαού της Μαγνησίας . Αναστολή  της  διαδικασία ανάδειξης  εργολάβου για τις διακοπές ρεύματος από τη  ΔΕΗ ΒΟΛΟΥ .

Σήμερα μετά από συγκέντρωση πλήθους λαού   κατά τη διάρκεια κινητοποίησης έξω από τη ΔΕΗ Βόλου μετά από κάλεσμα εργατικών σωματείων (ΕΛΜΕ ,ΔΟΕ. ΣΩΜ. ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ , ΚΟΝΤΙ  , εργαζόμενων στη ΔΕΗ κ.α.) ,Ε.Κ.Β. –ΑΔΕΔΥ, «πολιτών ενάντια στα χαράτσια», τοπικών επιτροπών (Αλυκών –Νοτίου Πηλίου ),κινήσεων πολιτών , άλλων φορέων(Δημοτικές Κινήσεις ) αλλά και άλλων απλών πολιτών ήρθε η πρώτη μεγάλη νίκη και στη περιοχή μας .

Η τοπική Δκ/ση της ΔΕΗ ΒΟΛΟΥ δια στόματος του τοπ. Δ/ντή και μετά την μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της  ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη διαδικασία ανάδειξης  εργολάβου για τις διακοπές ρεύματος.

Χαιρετίζουμε την πρώτη αυτή μεγάλη νίκη του λαού της Μαγνησίας και πιστεύουμε ότι δείχνει ότι
ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
Σαν κίνηση «πολίτες  ενάντια στα χαράτσια» δηλώνουμε ότι μαζί με όλο το λαό θα παλέψουμε μέχρι να καταργήσουμε στη πράξη το άδικο –αντισυνταγματικό νόμο .
Η αυθόρμητη πορεία που ακολούθησε μετά τη συγκέντρωση  από τη ΔΕΗ προς το κέντρο του Βόλου (από την οποία έλαμψαν δια της απουσίας τους ΕΚΒ-ΑΔΕΔΥ) δείχνει για άλλη μια φορά ότι  μέσα  από τον κοινό δρόμο του αγώνα  όλων των επιτροπών ,κινήσεων και φορέων της περιοχής φέρνει  ουσιαστικά αποτελέσματα και θα φέρει και  την τελική νίκη  την κατάργηση του «χαρατσιού» .

Καλούμε τους πολίτες της Μαγνησίας μαζικά πλέον να αρνηθούν να πληρώσουν και τη δεύτερη δόση του χαρατσιού , γιατί πλέον φαίνεται ότι ο αγώνας μας φέρνει αποτελέσματα.
Όσο περισσότεροι δεν το πληρώσουμε – αν είμαστε χιλιάδες, μπορούμε να ακυρώσουμε τα σχέδιά τους. Τότε δεν θα μπορούν να κόψουν το ρεύμα σε κανένα σπίτι. Δεν θα καταφέρουν να μαζέψουν τα χρήματα που υπολογίζουν.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ
να ανατρέψουμε τα μέτρα τους μαζί με τα Μνημόνια και την πολιτική που τα γεννάει και να διώξουμε τις κυβερνήσεις, την ΕΕ, το ΔΝΤ και όσους τους στηρίζουν και σχεδιάζουν την εξόντωσή μας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτή την πολιτική και όσους την εφαρμόζουν

Καλούμε επιτροπές πολιτών κινήσεις  γειτονιών μαζικούς φορείς ,σωματεία, ενεργούς πολίτες κάθε περιοχής
σε νέα συνέλευση την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 06,30  το απόγευμα  στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας   (Θόλος), προκειμένου να συντονίσουμε την δράση μας .

πολίτες ενάντια στα χαράτσια                                                                                                        τηλ επικοινωνίας - συντονισμού: 6972818088, 6973828009, 6976122210, 6972201507

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου