'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο SOROS, TA ''ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ'' ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!


ΟΤΑΝ O ΑΡΧΙΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ "ΒΛΕΠΕΙ"... ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ!
Μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν από την έξοδο από το ευρώ, "βλέπει" ο... αρχικερδοσκόπος Soros στην Ελλάδα.
Σε γεύμα με δημοσιογράφους στα πλαίσια του Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, "αποκάλυψε" τα εξής:  «Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι ότι υπάρχει μια πανίσχυρη ομάδα η οποία τάσσεται ευνοϊκά σε αποχώρηση από την ευρωζώνη. Πολλοί ιδιοκτήτες εφημερίδων και μεγάλοι επιχειρηματίες έχουν πολύ μεγάλο συμφέρον να διακανονίσουν τις οφειλές τους με την εφορία σε υποτιμημένες δραχμές και όχι σε ευρώ».
Η συγκεκριμένη δήλωση του Soros έγινε, όπως ήταν αναμενόμενο, ανάρπαστη από τα εγχώρια παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ...
Δεν θα αναλωθούμε στο να απαριθμήσουμε μια προς μια όλες τις κερδοσκοπικές δραστηριότητες στις οποίες έχει αναλωθεί ο Soros τις τελευταίες δεκαετίες διεθνώς. Απλώς θα σημειώσουμε πως αγγίζει τα όρια της φαρσοκωμωδίας η πολεμική του μεγαλύτερου ίσως αρχικερδοσκόπου εναντίον των ελλήνων κερδοσκόπων τους οποίους "βλέπει" αλλά δεν κατονομάζει! 
Ουσιαστικά, ο Soros, προστέθηκε στην μακρά λίστα των επιφανών ανδρών που "αποκαλύπτουν" σκοτεινές δυνάμεις πίσω από το πρόταγμα της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Τελευταίο "κρούσμα" ήταν η πρόσφατη ομιλία Σημίτη στο Βερολίνο, όπου αποδοκιμάστηκε έντονα από έλληνες φοιτητές/τριες.
Όλοι αυτοί οι "αποκαλύπτοντες" "παραβλέπουν", σκοπίμως φυσικά, το πλέον ουσιαστικό ζήτημα: δηλαδή πως καμία μερίδα του ελληνικού κεφαλαίου δεν έχει τοποθετηθεί με θετικό τρόπο υπέρ της εξόδου από το ευρώ!
Επιπλέον, καμία πολιτική δύναμη, πλην ορισμένων δυνάμεων της Αριστεράς, δεν έχει τοποθετηθεί επίσης, με θετικό τρόπο υπέρ της εξόδου από το ευρώ.

Επομένως, η έξοδος από το ευρώ το μόνο που απειλεί είναι τα στρατηγικά συμφέροντα του γερμανογαλλικού άξονα και του ελληνικού αστισμού, καθώς μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από μια κυβέρνηση της συμπαραταγμένης Αριστεράς ως αφετηριακό σημείο ενός προοδευτικού προγράμματος με ορίζοντα το σοσιαλισμό!
Είναι λοιπόν προφανές, πως σε ένα τέτοιο πολιτικό πλαίσιο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία από τις τρομολαγνικές κινδυνολογικές προβλέψεις για τους υποχθόνιους κεφαλαιοκράτες "που έβγαλαν έξω τα ευρώ τους και με τη δραχμή θα αγοράσουν την Ελλάδα φθηνά"!
Και αυτό διότι μια κυβέρωηση της Αριστεράς, θα επιβάλει αποτελεσματικούς ελέγχους στην κίνηση (εκροή και εισροή) κεφαλαίων  αλλά και θα προχωρήσει σε αποτελεσματικούς φορολογικούς ελέγχους σε όσους μεγαλοκαρχαρίες μένουν στο απυρόβλητο από το αστικό κράτος του νεοφιλελεύθερου δικομματισμού!
Για να είμαστε λοιπόν ακριβείς όλοι οι τρομολάγνοι "οπαδοί" του ευρώ, μάλλον τρέμουν το γεγονός πως αυτή ακριβώς η εναλλακτική προοπτική της εξόδου από το ευρώ, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος απέναντι στην κατεδαφιστική μνημονιακή λεηλασία.
Έτσι πάνω στον πανικό τους χρησιμοποιούν κάθε μέσο βρώμικης προπαγάνδας ακόμα και αυτό της ηθικής απονομιμοποίησης μέσω της ταύτισης της θέσης γιά έξοδο από το ευρώ με επιχειρηματικά συμφέροντα...
Εδώ είμαστε πάντως για να επιβεβαιώσουμε τους φόβους τόσο του Soros όσο και των εγχωρίων συνοδοιπόρων του...

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012, 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου