'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Και ζήσαν αυτοί καλά

Εκδοροσφαγέας

Και εκεί που ο Βενιζέλος άφριζε για όσα συμβαίνουν με την ΕΡΤ, τον φίλησε ο Σαμαράς και έγινε πριγκιπόπουλο. Ο Κουβέλης βγαλμένος από άλλο παραμύθι περίμενε πιο πέρα να δοκιμάσει αν του κάνει το γοβάκι. Η ουσία είναι πως ζήσαν αυτοί καλά, αγκαλιασμένοι σε μια κυβέρνηση που κάνει όπως λέει επανεκκίνηση, με ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας απ αυτό.
Η μεγάλη μάχη για τη Δημοκρατία και την ΕΡΤ μετατράπηκε σε ένα αισχρό αλισβερίσι, με συμφωνίες για το τι θα κάνουν για να ξεφύγουν από την μέγγενη των πολιτικών εξελίξεων, μοίρασμα υπουργείων που θα ανακοινωθούν μετά το συνέδριο της ΝΔ και πολλές ανομολόγητες συνωμοσίες. Ξέρουν όλοι πως ο καθένας περιμένει τον άλλο στη γωνία.
Μέσα σε 3 μέρες η απαίτηση από τον Σαμαρά να ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ έγινε γαργάρα. Το όνομα ΕΡΤ έπαψε να χρησιμοποιείται και αντικαταστάθηκε από το «δημόσια ραδιοτηλεόραση». Έθαψαν γρήγορα τον νεκρό και προχώρησαν στην παρηγοριά των συγγενών. Πόσοι θα προσληφθούν; Η αλήθεια είναι πως ο Κουβέλης προσπαθεί να προσληφούν όσο το δυνατόν περισσότεροι με τρίμηνες συμβάσεις ώσπου να γίνει ο νέος φορέας.

Ο Σαμαράς δεν έχει αντίρρηση να παιχτεί όλο το παιχνίδι των αντιρρήσεων, για να δημιουργηθεί η εντύπωση στον κόσμο πως κάποιος κακός δράκος παραμονεύει για να μας φάει.
Όλα τελειώνουν καλά λοιπόν. Ο Σαμαράς γλυτώνει μια εκλογική αναμέτρηση η οποία θα γινόταν πριν προλάβει να συσπειρώσει την ακροδεξιά και να την αποσπάσει από τη Χρυσή Αυγή. Ο Κουβέλης γλυτώνει τον αφανισμό που θα προκαλούσε η έντονη αντιπαράθεση και ο Βενιζέλος γλυτώνει όσα θα ξεκινήσουν εναντίον του όταν πάψει να έχει πολιτική και νομική ασυλία.
Ετοιμαστείτε για το επόμενο παραμύθι.
 http://www.koutipandoras.gr/38414

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου