'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

FT: Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ καταγγέλλει απειλές από το Δ. Μελισσανίδη

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις φέρεται ότι προχώρησε ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Κώστας Λουρόπουλος στους Financial Times, αναφορικά με απειλές τις οποίες δέχτηκε από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Συγκεκριμένα οι Financial Times κάνουν λόγο για email το οποίο απέστειλε ο κ. Μελισσανίδης προς τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ στο οποίο απειλούσε τον κ. Λουρόπουλο λόγω της συμφωνίας ΟΠΑΠ-Intralot.
«Με προσέβαλε σε πολλές περιπτώσεις. Αν τολμήσεις να υπογράψεις (τα συμβόλαια για Intralot και λοτταρία), θα σου κόψω το κεφάλι», φέρεται να του είπε ο Δ. Μελισσανίδης στις 20 Μαΐου, σύμφωνα με τα όσα γράφει στο email του ο κ. Λουρόπουλος.
Όπως αναφέρουν οι Financial Times εκπρόσωπος του Δ. Μελισσανίδη αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, ενώ δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί ούτε ο κ. Λουρόπουλος για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα όσα φέρεται να έγραψε στο email.
Στο δημοσίευμά τους οι FT αναφέρονται στην προσπάθεια της Ελλάδας να αποφευχθεί το “ναυάγιο” στην προσπάθεια αποκρατιικοποίησης του ΟΠΑΠ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν σε περίπτωση αποτυχίας θα υπάρξει νέα ένταση με τους πιστωτές της χώρας.

Σύμφωνα με τους FT, η Emma Delta, στην οποία συμμετέχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Τσέχος δισεκατομμυριούχος Jiri Smejc, ήταν η μόνη που έκανε προσφορά για το 33% του οργανισμού.Η διαπραγμάτευση έχει κολλήσει, λόγω της εμπλοκής της Intralot, συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη.
Η Emma Delta, ζήτησε σύμφωνα με το δημοσίευμα, να ακυρωθεί η συμφωνία του ΟΠΑΠ με την Intralot, αξίας 110 εκατ. Ευρώ για παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού, η οποία υπεγράφη λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία αποκρατικοποίησης.
Επίσης απαιτεί να ακυρωθεί η συμφωνία που προβλέπει τη διεξαγωγή του Λόττο για 12 χρόνια, συμφωνία στην οποία επίσης εμπλέκεται η Intralot.\
 http://www.koutipandoras.gr/38901

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου