'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

«ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ» ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΥΡΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΡΙΟ (20/6) ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
Τελειωμό δεν έχουν οι συναντήσεις των τριών κυβερνητικών συνεταίρων για την εξεύρεση "συμβιβασμού", επιτείνοντας προκλητικά τον εμπαιγμό του ελληνικού λαού, προκειμένου να διασωθεί η μνημονιακή κυβέρνηση και να προωθηθεί άμεσα και με όσο το δυνατόν μικρότερα πολιτικά και επικοινωνιακά κόστη, η λεγόμενη "αναδιάρθρωση" της ΕΡΤ, η οποία θα έχει σαν συνέπεια την απόλυση πάνω από 2.600 εργαζομένων.
Η νέα σύσκεψη των τριών κυβερνητικών εταίρων ορίστηκε για τις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης (20/6), στην οποία σύσκεψη, όπως τόνισαν οι Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, παραπέμπεται εκτός από το θέμα της ΕΡΤ και το συνολικότερο ζήτημα της λειτουργίας της κυβέρνησης συνεργασίας.
Πριν από τη νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, θα συνεδριάσουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, καθώς και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Μετά το πέρας της τριμερούς συνάντησης, οι Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης προχώρησαν σε δηλώσεις. Την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για την ΕΡΤ και την άμεση επαναλειτουργία της ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις του μετά την σύσκεψη των τριών κυβερνητικών εταίρων στο Μαξίμου.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε λόγο για μια “πολύωρη και πολύ δύσκολη συζήτηση” που θα συνεχιστεί αύριο κατά την οποία όπως είπε “θα κριθούν πολλά και κρίσιμα θέματα ταυτόχρονα”.
“Η στάση μας διαπνέεται από ισχυρό αίσθημα εθνικής, θεσμικής και κοινωνικής ευθύνης” είπε ακόμα και τόνισε πως “ότι έχω πει δημόσια, λέω και στις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς”.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν ζητήματα “κοινωνικής τάξης” , ζητήματα που αφορούν ένα θεσμό πολύ μεγάλης σημασίας αναφερόμενος στην ΕΡΤ και η αποκατάσταση της λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Τόνισε, δε, εκ νέου, ότι κεντρικό θέμα είναι η επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας φέρνοντας θέμα “επαναθεμελίωσης της ίδιας της ύπαρξης της κυβέρνησης’.
Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο λαός δεν θέλει εκλογές αλλά μια  κυβέρνηση γνήσια τρικομματικής συνεργασίας που να αφουγκράζεται τις αγωνίες της κοινωνίας και τόνισε ότι πριν την αυριανή νέα σύσκεψη στο Μαξίμου θα συνεδριάσει με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος προκειμένου να προσέλθει στη σύσκεψη με τις θέσεις της Κ.Ο.
“Να υπάρξει λύση και να επαναλειτουργήσει με όλες τις συχνότητες η δημόσια ραδιοτηλεόραση με κανονικό πρόγραμμα, αυτό ήταν το αντικείμενο, αλλά όχι μόνο αυτό, διότι δεν είναι το μόνο ζήτημα, είναι και τα ζητήματα λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης που πρέπει να εξασφαλίζει τον κοινό τόπο, την κοινή θέση των τριών κομμάτων” δήλωσε μετά τη συνάντηση ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
Σημείωσε ότι, αύριο, πριν από τη συνάντηση των τριών αρχηγών, θα προηγηθεί συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, παρουσία των μελών της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος.
“Η σημερινή διαδικασία τρεισήμισι ωρών ήταν μια διαδικασία επίπονη. Για μας εκείνο που προέχει είναι το συμφέρον του ελληνικού λαού, η υπευθυνότητά μας είναι διαρκώς παρούσα, όπως και η θέληση μας να βγούμε από τα αδιέξοδα στα οποία είχε περιέλθει η χώρα” κατέληξε ο Φ. Κουβέλης.
Στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας και ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης.
Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013.
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου