'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ο Καστανίδης ζητάει παράταση του βίου της κυβέρνησης που έχει καταγγείλει!



Ο Καστανίδης ζητάει παράταση του βίου της κυβέρνησης που έχει καταγγείλει!Ο κ Καστανίδης που είχε καταγγείλει την κυβέρνηση Παπαδήμου λόγω της συμμετοχής του ΛΑΟΣ, σήμερα ζητάει παράταση του βίου της κυβέρνησης! Είναι εντυπωσιακό πάντως το γεγονός οτι θεωρούν πως έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
Ο κ Καστανίδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ζήτησε να δοθεί παράταση 4 έως 5 μηνών στην κυβέρνηση Παπαδήμου και κάλεσε τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση να συζητήσουν για το εθνικό συμφέρον. Ενώ τάχθηκε υπέρ ενός ολιγομελούς κυβερνητικού σχήματος που θα εφαρμόσει τις συμφωνίες όπως το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ο κ Καστανίδης επεσήμανε 4 βασικούς άξονες, γύρω από τους οποίους πρέπει να υπάρξει μια ελάχιστη εθνική συμφωνία, για να μην οδηγηθούμε στην ερημοποίηση της χώρας: Να υπάρξει ένα εθνικό πλαίσιο επιβίωσης τη χώρας, να ενισχυθούν τα φτωχά εισοδήματα, να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης της αγοράς, να υπάρξει εθνικό σχέδιο και μηχανισμός καταπολέμησης τη φοροδιαφυγής, να υπάρξει πολύ συγκεκριμένη πολιτική που αφορά την καταπολέμηση της ανεργίας.
Πάντως αυτοί οι τέσσερις άξονες είναι στόχος της κυβέρνησης εδώ και πολύ καιρό και μάλλον δεν περίμεναν τον κ Καστανίδη να τους φωτίσει με το φως το αληθινό….
ΠΗΓΗ: politicsgr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου