'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ηθικόν δίδαγμα! Το πολύ το τάκα τάκα κάνει το παιδί “ ήρωα της χρονιάς”



Rate This

Στους «Ήρωες της χρονιάς» ο Γιώργος Παπανδρέου!Στους «Ήρωες της χρονιάς» ο Γιώργος Παπανδρέου!

Πήρε ρίσκα κι έδωσε ώθηση στη δημοκρατία

Γιώργος Παπανδρέου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους στη χώρα του αλλά όχι πριν δώσει μία καθοριστική ώθηση στη δημοκρατία.
Αντιμέτωπος με αυξανόμενη πίεση να αποδεχθεί αυτό που πολλοί χαρακτήριζαν ως δρακόντεια μέτρα λιτότητας, εκείνος είπε: “ οκ, αλλά μόνο αν περάσουν από δημοψήφισμα”».
Με τα λόγια αυτά περιγράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph τον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό, τον οποίο συμπεριλαμβάνει στους «ήρωες του 2011».

«Παραμένει ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες που ρίσκαραν αφήνοντας το λαό να αποφασίσει το μέλλον του σχετικά με το ευρώ. Το δημοψήφισμα δεν έγινε ποτέ καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε μία τεχνοκρατική κυβέρνηση στην Ελλάδα, αλλά η τοποθέτηση παραμένει», καταλήγει η εφημερίδα.
Στον κατάλογο της Telegraph με τίτλο «Heroes and Villains του 2011», στους ήρωες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αγορές ομολόγων και η Κριστίν Λαγκάρντ, και στους «κακούς» ο Τζέιμς Μέρντοχ και οι Μερκοζί.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου