'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Έμεινα Σα-χινίδης!


 
 
 
 
 
 
1 Votes
Η επιτυχημένη αυτή έκφραση ανήκει σε γνωστή ψυχή που διατηρεί πρωϊνή εκπομπή στον Real FM και ασκεί παραλλήλως το επάγγελμα του «βιοτέχνη κατεψυγμένου σπέρματος».
Τη θυμήθηκα ακούγοντας τον ίδιο τον Σαχινίδη να μιλάει στη Βουλή. Τί είπε ρε το άτομο και δεν σείσθηκε συθέμελα το κοινοβούλιο! Έπεσε, λέει, έξω ο προϋπολογισμός, αλλά δεν θα πρέπει να στενοχωριόμαστε, αφού τόσοι άνθρωποι εργάστηκαν υπό αντίξοες συνθήκες για να μην πέσει έξω.
Τί λες βρε βοϊδογλειψιά που ήξερες από την 05.10.2009 ότι το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος και τό κρυβες από τον κόσμο, τον οποίον έχεις κάνει να παραμιλάει και να τρέχει σε ψυχολόγους; Τι λες βρε αθεόφοβε; Μόνος του έπεσε έξω ο προϋπολογισμός ή εξ αιτίας και εσού;

Έπρεπε να μας πει ο Reichenbach ότι το πρόβλημα της χώρας είναι πρόβλημα εξόδων και όχι εσόδων; Δεν το ήξερες; Πόσες ΜΚΟ ταΐσατε όλον αυτό τον καιρό; Πόσους απολύσατε, τους πληρώσατε το παχυλό εφ’ ά[ρ]παξ και τους ξαναπροσλάβατε; Γιατί βρε αγύρτες θα πρέπει η κυρά Μαριγώ από τα Φάρσαλα να πληρώσει αυτόν τον βαθυπράσινο παρατρεχάμενο με το χαράτσι που της βάλατε στον λογαριασμό της ΔΕΗ:

Ά ρε Niaou Democracy! Δεν διαθέτεις έναν Πρωτόπαππα, ένα Παναγόπουλο, ένα Μακρυπίδη, ένα Κουσελά, ένα Κουτρουμάνη, ένα Μίχα, ένα Παπουτσή ένα λαμόγιο περιωπής τέλος πάντων να κατεβάσει 1.000.000 απελπισμένους ανθρώπους στο Σύνταγμα να δεις για πότε θα γίνουν αλοιφή τα ΜΑΤ, τα ΦΑΠ και οι κουκουλοφόροι του Παπουτσωμένου γάτου.
Δεν φτάνει που oι πράσινοι και ξεγάνωτοι υπανάπτυκτοι τενεκέδες έχετε διαλύσει τη χώρα και δεν τολμάτε ούτε τη γνώμη σας να πείτε ως προς το αν ο Γιωργάκης θα πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος του Pashock, αλλά έχετε και το θράσος να μας λέτε κατάμουτρα ότι μας εξαθλιώσατε, αλλά θα πρέπει να εκτιμήσουμε την εργασία που καταβάλατε υπό αντίξοες συνθήκες.
Και συ ρε Λουκά, σύμβουλος του Γιωργάκη ήσουν τόσο καιρό. Τί τον συμβούλευες; Και τί νέο θα φέρεις τώρα που σου έδωσαν τη θέση αυτού που συμβούλευες και παριστάνεις τον πρωθυπουργό περιστοιχιζόμενος από το σκυλολόι όλων αυτών που δεν θέλουν να ομολογήσουν ότι δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει; Κατάλαβέ το πριν είναι πολύ αργά. Οι άνθρωποι δεν είναι απλώς ανίκανοι και επικίνδυνοι. Πρωτίστως είναι αδιόρθωτοι. Επιδιώκουν υπουργικούς θώκους για ρουσφέτια και αρπαχτές ακόμη και σήμερα που ο ελληνικός λαός στενάζει. Για τίποτε άλλο. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις αυτό, τόσο καλλίτερα και για σένα και για μένα.
Εγώ, πάντως, Λουκά σε είχα εκλιπαρήσει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ενεργούμενο. Αλλ’ ως φαίνεται ανήκεις στο club που έχει για Θεό τον Milton Friedman. Εν τοιαύτη περιπτώσει δεν σε χρειάζεται η χώρα. Αν βάζεις το club πάνω από εμένα, δεν μου κάνεις! Και μη με κάνεις να πω κάποια μέρα «Έμεινα Λουκάς». Θα είναι κρίμα…
Σωτήριος Καλαμίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου