'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Εισάγεται για ψήφιση στη βουλή το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Μοιάζει με θέατρο του παραλόγου. Είναι όμως πραγματικότητα. Η χώρα κατακλύζεται από λαθρομετανάστες, που έχουν δημιουργήσει μια απίστευτη κατάσταση στο ίδιο το κέντρο των Αθηνών και σ’ ολόκληρη τη χώρα.

Πέρσι, σύμφωνα με τις στατιστικές της Αστυνομίας, εισήλθαν στη χώρα 127.000 νέοι λαθρομετανάστες. Ο αριθμός τους, για τους πρώτους έντεκα μήνες του 2011, ανέρχεται σε 90.000.

Οι αρμόδιοι όμως, αντί να θέσουν ως πρώτη υψηλή προτεραιότητα, τον έλεγχο της λαθρομεταναστεύσεως, περί άλλα τυρβάζουν. Συνεχίζουν και εντείνουν την ίδια πολιτική της ανοχής, η οποία οδήγησε στη δημιουργία ενός τεράστιου προβλήματος για τη χώρα, που απειλεί την εθνική και κοινωνική συνοχή της, την ταυτότητα και την ασφάλειά της.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, παράλληλα με τη «μεγαλοφυή» ιδέα του δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, επεξεργάσθηκε και ένα άλλο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας»! Δεν είναι πρόβλημα γι’ αυτόν η ακατάσχετη μαζική λαθρομετανάστευση, αλλά ο δήθεν «ρατσισμός» και η «ξενοφοβία» των Ελλήνων! Απειλείται γι’ αυτό με το νομοσχέδιο οποιοσδήποτε μιλήσει κατά της λαθρομεταναστεύσεως να χαρακτηρίζεται αμέσως ως «ρατσιστής» και «ξενόφοβος» και να παραπέμπεται στον Εισαγγελέα, με επικρεμάμενες ποινές βαρύ πρόστιμο ή φυλάκιση.

Πρόκειται για ένα κατάπτυστο και επικίνδυνο νομοσχέδιο. Επιδιώκεται μ’ αυτό η φίμωση οποιουδήποτε θα αντιδρούσε στο συντελούμενο έγκλημα της αποδομήσεως του ελληνικού εθνικού κράτους και της ελληνικής εθνικής ταυτότητας με την ανεξέλεγκτη και προαγόμενη από την παγκοσμιοποίηση μαζική λαθρομετανάστευση. Η Τουρκία, σημειωτέον, αξιοποιεί τη λαθρομετανάστευση για να προάγει τους δικούς της, ιδιαίτερους γεωπολιτικούς στόχους κατά της Ελλάδος.

Η χώρα βρίσκεται σήμερα στη γνωστή δραματική κατάσταση, μ’ ένα εκατομμύριο ανέργους και με αβέβαιο το μέλλον για την οικονομική και κοινωνική πορεία της.

Φαίνεται όμως πως κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη πως έχει εξαντληθεί κάθε υπομονή και ανοχή του ελληνικού λαού απέναντι σ’ αυτούς που έριξαν τη χώρα σε μια τέτοια θλιβερή και επικίνδυνη κατάσταση με τα καμώματα, την ανερμάτιστη πολιτική τους και τις ιδεοληψίες τους.

Το πρόβλημα της Ελλάδος σήμερα είναι ο έλεγχος της λαθρομεταναστεύσεως και όχι η προαγωγή και η ανοχή της με οποιονδήποτε τρόπο και πρόσχημα.

Η σημερινή κυβέρνηση έχει άλλες, πολύ συγκεκριμένες προτεραιότητες να διεκπεραιώσει και δεν είναι δικό της έργο να προωθήσει εξ υφαρπαγής και στο όνομα μάλιστα των τριών συνεργαζομένων κομμάτων ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Η συζήτηση τέτοιων νομοσχεδίων, έξω από το πλαίσιο μιας συνολικής συζητήσεως για τη λαθρομετανάστευση, παρακάμπτει το μεγάλο πρόβλημα που συνιστά αυτή για τη χώρα. Ασκεί ιδεολογική τρομοκρατία, καλλιεργεί την ενοχοποίηση του ελληνικού λαού και ποινικοποιεί την ελεύθερη έκφραση, υπό το πρόσχημα της προστασίας της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας, που κάνουν ό,τι μπορούν για να την επιβάλουν στη χώρα.

Το ελληνικό Σύνταγμα και οι υπάρχοντες νόμοι, σε συνδυασμό με τις διεθνείς συμβάσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις οποίες έχει προσυπογράψει η χώρα, καλύπτουν επαρκώς τους πάντες. Ο υπερβάλλων ζήλος που εκφράζει το νομοσχέδιο για την καταστολή του δήθεν «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας» των Ελλήνων είναι εκ του πονηρού. Επαναφέρει, με άλλη μορφή, τα αλήστου μνήμης νομοθετήματα του παρελθόντος περί «εχθροπάθειας», που χρησιμοποιήθηκαν συστηματικά για καταστολή και διώξεις κατά του ελεύθερου φρονήματος και της ελευθερίας της εκφράσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου